ELKE VANDENEEDE

Elke behaalde in juni 2012 haar diploma Bachelor Docent Dans, met als specialisatie moderne dans, aan de Fontys Dansacademie te Tilburg. In haar streven naar kwaliteitsvolle opleidingen als dansdocent blijft zij zich bijscholen op internationale workshops, stages en uitwisselingsprojecten waaronder P.A.R.T.S. en Henny Jurriëns Foundation. Ook volgde zij de minor Event Management.
Op de Fontys Dansacademie erkende men haar talent en mocht zij reeds workshops moderne dans geven. Voor haar eindverhandeling deed ze onderzoek naar de kwaliteiten van een dansdocent, gefocust op de persoonlijkheid. Als afstudeerproject maakte ze de choreografie ‘Caring Needing Loving’ die beloond werd met grote onderscheiding. Met deze zelfde choreografie won ze in maart 2013 het internationale dansfestival ‘Dans aan de Stroom’.

Naast het doceren legt Elke zich eveneens toe op het choreograferen. Haar creaties werden op diverse podia enthousiast onthaald en geselecteerd voor gerenommeerde choreografiewedstrijden.

Haar pedagogische aanpak en persoonlijke toets maken van elke les een aangename leeromgeving waarbinnen danstalent optimaal tot ontplooiing komt met respect voor individuele kwaliteiten.

Elke staat in voor de artistieke coördinatie en is allround dansdocent.