LISA ROELENS

 

Lisa ontdekte reeds als klein meisje het dansen! Bij ENcore volgt zij danslessen hiphop, urban, modern en klassiek ballet bij Elke. Daarnaast volgde ze workshops bij o.a. Roy Julen, Adam Sevani aka Moose uit Step Up. Lisa combineerde dansen ook met turnen. Ze deed Tumbling en Acro, waarmee ze regelmatig in de prijzen viel en zelfs Antwerps Kampioen werd. Men had oog voor haar talent en zo begon Lisa hierin les te geven. Hiervoor behaalde ze haar Animator Attest en Aspirant Initiator in de gymnastiek bij de Vlaamse Trainersschool.

Lisa maakt deel uit van het wedstrijdteam hiphop ‘Blue Knights’ van ENcore! Deze crew staat bekend voor hun energieke optredens, kwaliteit en entertainment. Samen met haar team viel Lisa reeds vele malen in de prijzen. Zo werden ze Nederlands Kampioen en behaalden dit jaar nog de gouden beker op het Internationale Dansfestival te Praag o.l.v. Elke!Tevens behoorde zij tot de moderne wedstrijdgroep die Winnaar was van De Dansprijs in Nederland.

Lisa behaalde haar diploma Bachelor Verpleegkunde en gaat een nieuwe uitdaging aan, nl. banaba in de Spoedgevallenzorg en Intensieve Zorg. Zij combineert haar studie met lesgeven bij ENcore. Zij is een gedreven en verantwoordelijke dansdocent die met alle liefde en passie wil lesgeven en ieder kind gelijke kansen biedt.

Je kan lessen urban en hiphop volgen bij Lisa op woensdag en zaterdag.