Dansschool ENcore vzw draagt danstechniek en creativiteit, maar ook dansplezier en ontspanning hoog in het vaandel.


De pedagogische aanpak en persoonlijke toets van de docenten maken van elke les een aangename leeromgeving waarbinnen danstalent optimaal tot ontplooiing komt met respect voor individuele kwaliteiten.

Uniek aan Dansschool ENcore is de wisselwerking tussen de lessen modern, klassiek ballet, jazzdans, hiphop en urban dankzij de capaciteiten en de vakkennis van onze allround dansdocenten. Zij werken volgens een leerplan, afgestemd op de stijl, leeftijd en niveau van de dansers zodat een optimale groei gewaarborgd wordt en het doorstromen naar een volgende groep vlot verloopt. Zij bieden u een kwaliteitsvolle les en geven iedere danser de ruimte te evolueren op zijn of haar eigen tempo.

 

Dansschool ENcore vzw biedt lessen klassiek ballet, pointes, modern, jazzdans, kinderdans, hiphop en urban voor kinderen vanaf 3 jaar, jongeren en volwassenen.

Wij bieden elke danser de kans om op het podium zijn of haar kunnen te tonen!

Dansers die een uitdaging zoeken en op een hoger level wensen te oefenen, bieden wij de mogelijkheid om toe treden tot onze selectiegroepen, deze nemen deel aan wedstrijden en extra optredens.

In dit ruime aanbod vind jij ook zeker de dansstijl die bij je past!